6 ноября 2018

Маркетплейс «Мебельград»: найкраще місце для зустрічі покупців і продавців!

Маркетплейс «Мебельград»: найкраще місце для зустрічі покупців і продавців!

Сучасні гаджети в корені змінили наш світ, який вже немислимий без цілодобово підключених до мережі смартфонів і ноутбуків. Якщо ми сьогодні хочемо меблі купити Україна або будь-які інші товари для будинку або офісу, то тепер шукаємо все необхідне в інтернеті, а не об`їжджаємо численні торгові центри, магазини, павільйони, бутики або базари. Така поведінка покупців змушує докорінно змінювати всі традиційні моделі маркетингу, а весь діючи бізнес, реклама та логістика тепер повинні грати за новими правилами цифрового світу.

Саме тому кожен меблі Україна виробник має терміново міняти застарілі методи ведення продажів, адже весь світ вже давно і дуже міцно сидить в режимі online. Традиційні сайти «e-commerce» та інтернет-магазини залишилися у минулому, бо на зміну їм приходять потужні прайс-агрегатори, які ще називають «маркетплейс».

Чому саме маркетплейс є оптимальним для вашого меблевого бізнесу?

Щоб зрозуміти виняткову вигоду сучасного маркетплейс Україна для виробників, варто згадати традиційні моделі продажів минулого, ХХ століття.

Як ви продавали свої меблі чи фурнітуру до бурхливого розвитку інтернету та гаджетів?

Тільки шляхом рекламних блоків на ТБ, радіостанціях, в друкованих ЗМІ, а також за допомогою вуличних «розтяжок» і холодних дзвінків, намагаючись заманити покупців у свої торгівельні точки. При цьому товар пропонувався всім і кожному в надії, що його помітять потенційні покупці. У покупців, в свою чергу, теж особливого вибору при пошуку не було, крім як побачити вкрай нав`язливу рекламу, а також помотатися по численним міським магазинам, щоб знайти більш-менш відповідні по дизайну свого приміщення меблі.

У поточному цифровому столітті ситуація з продажами набула дуже якісних змін. Український покупець категорично проти будь-якої нав`язливої ​​реклами, адже у нього відтепер є багато варіантів знайти бажаний товар самостійно та меблі купити онлайн у будь-який регіон України, не виходячи при цьому з дому.

Традиційні методи продажів, звичайно, нікуди при цьому не ділися, але їх ефективність знизилася до мінімуму – бо покупці блокують обридлу інтернет-рекламу. Головним для покупця зараз є можливість самостійного вибору та прийняття рішень про покупку на підставі знайденої в інтернеті інформації, а також відгуків як про продавця, так і про його меблі. У відповідь на такі запити у продавців спочатку виникла необхідність в інтернет-магазинах, а зараз їх повністю замінюють нові, більш зручні та багатофункціональні торгівельні майданчики, на яких можна просто та швидко купити меблі недорого для будинку чи офісу.

Саме формат маркетплейсів зараз може повністю задовільнити будь-який із запитів покупців, приносячи при цьому велику вигоду продавцям, ніж будь-які інші морально застарілі інтернет-магазини або спеціалізовані торгівельні портали. Головне завдання будь-якого маркетплейс, яку він виконує з ефективністю 300% - його багатофункціональність, простота в користуванні, пошуку, максимальна орієнтація на запити покупців, а також швидке задоволення будь-яких бажань.

Дуже зручний формат «маркетплейс» також для продавців, адже він максимально скорочує їхні витрати, збільшуючи при цьому прибуток та розширюючи можливості. Адже відтепер не треба буде витрачатися на утримання окремого сайту та його постійне обслуговування - реєстрація на маркетплейс надає можливість розмістити на його сторінках меблі України у необмеженій кількості товарів, знаходячи при цьому своїх потенційних клієнтів. А наш професійний контакт-центр забезпечить повний супровід їх замовлень, що зробить вашими постійними лояльними покупцями.

Маркетплейс «Мебельград» - ідеальний інтернет-майданчик для виробників і продавців

Інтернет-платформа «Мебельград» - унікальний інноваційний проект для українських виробників і продавців меблів, де обов`язково побачать і куплять вашу продукцію. Він з успіхом замінює будь-який великий меблевий центр, а також дозволяє зекономити ваш бюджет, надаючи максимальний вибір, якісний сервіс і забезпечуючи повну безпеку продажів.

Що ми гарантуємо кожному виробнику (продавцю) меблів:

- Кожен наш відвідувач стане вашим реальним клієнтом.

- Щоденні відвідування порталу «Мебельград» - в рази більше, ніж у будь-якого українського торгівельного центру або меблевого інтернет-магазину. Це позбавить вас від клопоту з пошуку додаткових майданчиків для підвищення продажів, а також істотних витрат на рекламу в інтернеті.

- Наш каталог меблів і предметів інтер`єру самий великий та зручний. Для будь-якої вашої товарної позиції в ньому завжди знайдеться своє місце, а якщо ви робите щось незвичайне або ексклюзивне - ми обов`язково заведемо під нього новий розділ.

- Вам більш не треба буде витрачатися на оренду приміщень та утримання штатних продавців-консультантів - їх повністю замінить наш професійний колл-центр, який задовольнить будь-які меблеві підприємства України.

- Повна відсутність будь-яких абонентських плат, одноразових внесків чи витрат на обслуговування свого майданчика. Кожен з товарів розміщується у нас безкоштовно, в будь-якої кількості та на будь-який термін.

- Вам не доведеться більше витрачатися на утримання сайту, його обслуговування та просування, а також наймати штат контент-менеджерів чи інтернет-маркетологів – лише розміщуйте тут ваші товари, а все інше ми беремо на себе (від фото меблів та до просування товарних позицій на просторах інтернету).

- Ретельно відібрані фотографії вашої продукції, унікальні описи товарів, старанно зібрані від покупців відгуки, продуманий фільтр пошуку, функції «В закладки» і «В порівняння», форма миттєвих повідомлень «Задати питання», а також кнопки найпопулярніших соцмереж не тільки приведуть до вас нових покупців, а й забезпечать для вашої продукції додаткову безкоштовну рекламу в інтернеті.

- Розроблені нашими професійними маркетологами партнерські програми, а також майданчик тендерів забезпечать додаткові канали збуту будь-якої вашої продукції.

- Можливість виставити свою продукцію в мережі наших торгівельно-виставкових салонів, що продають меблі Дніпро, а також фурнітуру та  предмети інтер`єру.

Щоб зареєструватися в якості продавця, натисніть тут: https://mebelgrad.in.ua/hochu-zdes-prodavat

Маркетплейс «Мебельград» - найкращій інтернет-майданчик для покупців

На сторінках нашої інтернет-платформи розміщуються тільки перевірені виробники й постачальники, що пропонують тільки кращі меблі України, тому кожен покупець може не сумніватися в їх репутації, виняткової якості товарів та своєчасному виконанні будь-яких гарантійних зобов`язань.

Що ми гарантуємо кожному покупцеві:

- Зручний персональний кабінет із закладками на товар, який сподобався, детальною історією замовлень, а також регулярні розсилки з актуальною інформацією про всі меблеві новинки, виробників, про акції, знижки та розпродажі.

- Найбільший в Україні вибір виробників та товарів на одному сайті на будь-який смак і гаманець - від самих бюджетних моделей і до унікальних спецпропозицій VIP-сегменту.

- Максимальну економію часу та сил на пошук компромісу у виборі відповідного варіанту меблів. Все зібрано на одному майданчику (як найбільші виробники меблів в Україні, так і дрібні місцеві підприємці), тому вам тепер не потрібно буде витрачати час на багатогодинні роз`їзди в пошуках найбільш відповідного з варіантів.

- Найширший асортимент меблів і комплектуючих за ціною заводу-віробника нікого не залишить байдужим.

- Тільки перевірені виробники та надійні продавці.

- Наявність повного комплекту сертифікатів відповідності на будь-які меблі чи товари для дому.

- Тільки найбільші знижки на меблі в Україні, сервіс Кешбек (cashback) та подарункові сертифікати.

- Регулярні акції та розпродажі допоможуть вам добре заощадити на покупці, а також порадувати себе додатковим придбанням стильного предмету декору, котрий вдало доповнить інтер`єр квартири або вашого будинку та додасть йому естетичної завершеності

- Найбільш детальна інформація про кожного з продавців чи меблеві фабрики України, а також їх постійний контроль з боку наших менеджерів повністю виключає варіант будь-якого виду шахрайських схем, які так часто зустрічаються на сторінках торгових порталів чи інтернет-магазинів.

- Зручна функція «В порівняння» допоможе вам підібрати саме той варіант, який необхідний найбільш всього, а кнопки найпопулярніших соцмереж дозволять вам відразу ж похвалитися новою покупкою перед своїми друзями.

- Детальні консультації профільних фахівців з будь-якого з ваших запитів про необхідний товар.

- Повний супровід замовлення від першого запиту та до його доставки до вашого житла.

- Можливість попередньо ознайомитися з обраним варіантом наживо та купити меблі в Дніпрі в одному з наших регіональних виставкових салонів.

- Новини та статті про останні меблеві новинки допоможуть вам не відставати від життя та бути постійно в тренді.

Щоб зареєструватися в якості покупця, натисніть тут: https://mebelgrad.in.ua/create-account

 

Маркетплейс «Мебельград»

Vodafonе: +38 (099) 189-04-40

Life: +38 (093) 189-04-40

Киевстар: +38 (097) 014-04-40

e-mail: info.mebelgrad@gmail.com

https://mebelgrad.in.ua

Мы на Фейсбук: https://facebook.com/mebelgradmp

Мы в LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/mebelgrad/

Мы в Твиттер: https://twitter.com/mebelgradinua

Мы на Tumbrl: https://mebelgrad.tumblr.com

Источник: Мебельград
Пожаловаться модератору